Mergaitiškas teismas: Weleda kaip Pelėda



Kūno prausiklį naudoju retai. Iki šiol kasdienis mano dušo ritualas apseidavo su šilta, beveik karšta vandens srove ir natūralia viduržiemio jūros kempine. Prausiklį naudodavau tik tais retais atvejais, kai norėdavau pasilepinti ar pajusdavau, kad jo tikrai reikia: po išimtinai sunkios darbo dienos arba nemalonių dienos potyrių (ar žinote, kad  psichologiškai blogai besijaučiantis žmogus labiau nori praustis, nei tas, kuris jaučiasi puikiai? Taip yra todėl, kad mūsų kūnas skirtingais atvejais išskiria "malonius" ir "nemalonius" feromonus, kuriuos norisi arba ne nusiplauti :) ).

Pastaruoju metu vis jaučiuosi ne savo odoje, ne savo kvape, ne savo kūne! Pastarasis išgyvena natūralius pokyčius ir tai ypatingai jaučia mano uoslė. O man labai keista, nes iki šiol niekada nebuvau susidūrusi su nemaloniu prakaito kvapu. Todėl įsigyjau kūno prausiklį. Ir žinote, ką? Weledos granatų kvapo dušo prausiklis kvepia visai ne granatom, o ....koka kola! Tikrai, prisiekiu.

Savają pelėdą pirkau naturisimo.com už 7 angliškus pinigus ir tikrai likau patenkinta. Kvapas puikus! Neerzina, nėra per daug ryškus ir visiškai neprimena sintetinių Fa ar Palmolive... Tik kad kvepia koka kola supratau gan vėlai. Še tau ir natūrali dušo želė. Kokakolinė ;)

Gero vakaro!
Monika

žymės: