100 ml vanilinio dangaus (Taukmedžio sviestas su Tiaros gėlės aromatu iš "Les mille et un bains", Marius Fabre)

Turiu rašytojo diplomą su universitetiniu antspaudu, bet kažkodėl labai trūkstu žodžių pradėti šiam įrašui...

Gal pradėkim taip: jaučiuosi, kaip stipriai įsimylėjęs berniukas, kuris vis bando parašyti patį tyriausią, patį švelniausią ir jausmingiausią meilės laišką savo išrinktajai. Bet vis nepavyksta, vis pritrūksta žodžių išreikšti tikrąjį jausmą. Aš būnu įsimylėjusi ir negaliu patikėti, kad mano meilės objektas -nedidukas 100 ml stiklinis indelis, kurio turinys susideda vos iš dviejų ingridientų: taukmedžio sviesto ir gardenijos! Nejau mane taip lengva apsvaiginti?..


Šį dangiškąjį kūno puoselėtoją gavau dovanų. Visiškai netikėtai ir nelauktai, be progos. Gal todėl mano meilė šiam kūno sviestui tokia nepaiškinmai didelė, susimaišiusi su netikėtumo ir nuostabos emocija, kurias dar labiau suintensyvino pats skaniausias ir svaigiausias kvapas žemėje! Ar aš jūsų negąsdinu savo emocijų proveržiu? :)) Kosmetiką įsimyliu labai retai, bet kai šis jausmas aplanko, oh vaikyti, jis būna stiprus!

Kaip žinia, esu didelė natūralumo šalininkė, bet kartais leidžiu sau truputį atsipūsti. Tuoj paaiškinsiu, kodėl, bet prieš tai noriu paplepėti apie gerus ir nelabai sviestus apskritai.

Iki tol, kol dar nesuvokiau, kaip stipriai man patinka tikri, natūralūs dalykai, labai mėgau Body Shop'ą, o ypač jų sviestus. Šiuo metu jiems taikoma 40 proc. nuolaida ir aš negaliu patikėti, kad manęs tai visiškai nejaudina! Išduosiu paslaptį, manasis "Les mille et un bains" kas prancūziškai reiškia Tūkstantis ir viena vonia (koks žavus pavadinimas ir kaip dera kartu su pakuotės dizainu!) nėra pats natūraliausias, koks tik gali būti, bet vis tiek šimtą kartų lenkia body shopą!

Tyras taukmedžio sviestas yra labai kietas, labai riebus ir turi specifinį kvapą. Apie jo nepaprastas savybes tikriausiai žinote visos: savyje saugo didelę gausą vitaminų A ir E, yra puikus odos maitintojas ir puoselėtojas, tinka labai sausai ir sudiržusiai odai, puikiai apsaugo nuo šalčio, saulės, strijų, pleiskanėlių ir pan. Bet jei atvirai, iki šiol nenaudojau natūralaus taukmedžio, nes niekaip negalėdavau susidraugauti su jo kvapu. Išsitepusi juo kojas (savo sausiausią kūno dalį) jausdavausi taip, lyg būčiau pasivoliojusi nebešviežaus šieno krūvelėje. O tai nelabai viliojo...

Taip, specifinis kvapas yra garantas, kad gaunate visiškai natūralų produktą, bet kartais taip norisi pasilepinti ir bent valandėlę skaniai pakvepėti! Tais retais atvejais tampa truputį nesvarbu, natūralus tas kvapas, ar nelabai, daugiau ar mažiau to tikrojo vitamino A. Svarbiausia - malonūs pojūčiai procedūrų metu ir šilko švelnumo oda!


Taigi "Tūkstančio ir vienos vonios" taukmedžio sviestas... Nors gamintojas to nerašo, bet produktas yra rafinuotas, iš jo ištrauktas tas specifinis rūgstančios žolės kvapas, o vietoj jo įmaišytas gardžiosios gardenijos (Tiaros gėlės) aromatas. Jis nėra natūralus, bet kitu atveju kvapas nebūtų toks ryškus ir svaiginantis. Ir žinote ką? Mano meilės tai niekaip nekeičia. Labai myliu šį dangiškąjį stebuklėlį ir manau, kad tai pats aukso viduriukas tarp labai viliokiškų, bet labai chemiškų Body shopo sviestų ir visiškai natūralių, bet nelabai skaniai kvepiančių :) Taigi mano meilė truputį nuodėminga, bet kam tai rūpi, tik ne vasarą!

Ką gi, mielos merginos ir moterys. 100 ml. vanilinio dangaus patiems tyriausiems ir stebuklingiausiems pojūčiams patirti, galite įsigyti internetinėje Grožio Simfonijos parduotuvėje, pavadinimu Marius-Fabre.lt arba gyvai Palangos arba Skuodo parduotuvėse (Vytauto g. 94. ir Vilniaus g. 11). Beje, internetinėje Marius-Fabre parduotuvėje kol kas šios prekės neradau, bet jeigu susidomėjote, visada galite parašyti jiems ir pasiteirauti, kada papildys savo kiberntines lentynas :)

Ačiū, kad skaitėte ir iki pasimatymo! Kitas mano įrašas bus labai priešingas, apie kai ką velniško ir nepadoraus, tad niekur toli nepabėkite ;)

Gražaus vakaro!

Monika

žymės: